RM18.50
Pos PERCUMA Jika Beli RM150.00 Ke Atas
Mereka Yang Mencari Produk Ini Turut Membeli
Name Price Qty
RM16.80
- +
RM13.90
- +
- +

TENTANG PRODUK

SEBAMED BABY LOTION 100ML
Penerangan Produk

Sangat penting untuk menjaga kulit bayi bersih dan lembap. Terdapat beberapa produk penjagaan bayi yang mengandungi bahan kimia yang keras dan menggunakannya pada kulitnya yang halus boleh membahayakan kulit yang lembut dan sensitif. Oleh itu, bayi perlu dijaga dengan baik dan menjaga kebersihan adalah wajib untuk mengekalkan kesihatan dan pertumbuhannya. Minyak tubuh Sebamed sesuai untuk bayi dari 0 hingga 10 tahun. Ia sangat ringan dan lembut supaya ia boleh digunakan untuk membersihkan bayi sebaik sahaja tali pusat dipotong. Bayi cenderung untuk membina masalah kulit seperti kerengsaan, kegatalan, kekeringan, ruam dan kemerahan dalam masa yang singkat. Oleh itu, minyak zaitun adalah penyelesaian sempurna untuk semua komplikasi kulit seperti itu.

Sebamed Baby Lotion menjadikan kulit lembut dan terasa lembap dalam semua keadaan cuaca. Permohonan tetap menjaga kulit bayi anda sihat dan bersinar. Malah, ia berfungsi keajaiban untuk kanak-kanak yang menderita neurodermatitis. Ia mempunyai kompleks tegang gula yang melembapkan kulit jauh di dalamnya, dengan itu memberikan penutup dan bersinar lengkap. Losyen ini bebas daripada alkali kulit, dioksin dan paraben supaya kulit sensitif anak kecil anda tidak menjadi mangsa kepada kesan sampingan. Ia menyerap dalam sel-sel kulit, sehingga menyebabkan kulit yang tidak berminyak dan kering.

Minyak Sebamed boleh digunakan banyak kali dalam sehari kerana anda dikehendaki untuk sentiasa menukar lampin untuk menjaga bahagian bawah bayi bersih dan lembap. Mengubah lampin membawa kepada kemerahan dan jerawat yang menjaga bayi tidak selesa sepanjang hari. Oleh itu, minyak bijih boleh menjaringkan tinggi dalam konteks ini kerana ia mempunyai ciri-ciri penyembuhan, 100% bebas sabun dan diuji secara klinikal. Selain itu, terdapat dalam botol 100ml, yang mencukupi untuk pergi sebulan. Jadi, jika anda telah mencari minyak bayi, ini pasti akan membuktikan layak untuk kulit sensitif bayi anda.
Dari Pengilang
Kulit yang lembut dan licin

Pastikan kulit bayi yang baru dilembapkan sepanjang hari dengan losyen bayi Sebamed. Losyen badan ringan dan klinikal ini boleh digunakan untuk membersihkan bayi yang baru dilahirkan sebelum kord pusaran dikeluarkan. Ia menyuburkan kulit bayi anda, menjadikan ia lembut dan lembut. Kulit lembut tompok kecil memerlukan banyak penjagaan untuk mengelakkan kerengsaan kulit dan kekeringan, 100ml losyen bayi Sebamed layak untuk memerangi keadaan ini. Anda boleh memohon losyen ini pada kulit bayi anda dari hari ke hari untuk memastikan ia lembut dan licin. Ia juga boleh digunakan pada kanak-kanak yang menderita neurodermatitis.
Mudah Memohon Formula Berkhasiat

Gula tensid kompleks yang hadir dalam agen pembersih yang sangat ringan ini melindungi kulit yang baru lahir dari kekeringan. Tekstur yang menyenangkan menyuburkan kulit anak anda secara semulajadi. Sapukan dan urut bayi ini Sebamed lotion lembut dan merata pada muka dan badan bayi anda untuk memastikan tidur tenang yang baik. Ia adalah dioxan-, alkali- dan paraben-bebas dan supaya anda dapat memastikan bahawa bayi anda selamat dan dilindungi dengan lotion ini. Cuba formula berkhasiat losyen ini untuk memastikan kulit bayi sentiasa lembut dan lembut. Sapukan bayi losyen Sebamed ini setiap hari selepas mandi atau perubahan lampin untuk bayi yang sihat dan bahagia.

 •     Jenama: Sebamed
 •     Umur: Bayi baru lahir
 •     Allantoin menjadikan kulit lembut dan lancar
 •     Ketahanan kulit yang tinggi
 •     Diuji secara klinikal
 •     100% Sabun dan Alkali percuma
 •     Kandungan: 200 ml

Testimoni

0

Based On 0 Ratings

 • 5 Star
 • 4 Star
 • 3 Star
 • 2 Star
 • 1 Star

Have You Used This Product?

Rate And Review Product
Recently Viewed