RM90.00 RM120.00
-25%
32 Sold
Pos PERCUMA Jika Beli RM150.00 Ke Atas
  • 2 Or More (5.00%) RM85.50 / Product RM90.00
**Enjoy FREE Shipping - Today Only**
COD - SAMPAI BARANG BARU BAYAR COD. Pilih COD Semasa Checkout.
- +

TENTANG PRODUK

PERNAH CHECK KANDUNGAN GULA DALAM DARAH MAK AYAH ANDA?

https://wa.me/60135882733?text=checkgula
.
Kena selalu check tuan puan. Jangan kencing manis dah parah baru nak menyesal. Better check setiap masa.
.
Susah nak check kalau tak ada mesin check gula kan?
.
Tak perlu ke klinik lagi untuk check kencing manis! Tak perlu kemahiran tinggi untuk check kandungan gula mak ayah anda.
.
Grab skrg GLUCOMETER aka (mesin check gula) ni SKRG dengan harga PROMOSI.
.
Lakukan saringan awal dirumah tanpa susah payah ke klinik. SEMUDAH ABC.
.
APA SPECIAL MESIN NI?
======================
.
✅Guna bateri AA - TAHAN LAMA, SENANG NAK DAPAT
✅ ENZIM GLUCOSE FAD - Bacaan tepat & tidak dipengaruhi oleh makanan dan minuman beracid
✅Skrin besar (senang tengok)
✅Telah diuji Standard Piawaiaan Antarabangsa
✅Senang dapat strip boleh beli mana2 pharmacy atau order terus dari kami.
✅Tak perlu perah otak setting mesin yang terlalu complicated (KAMI TOLONG SETTING)
.
SET MESIN MENGANDUNGI
=========================
.
✅ 1 Unit METER dengan JAMINAN 10 tahun
✅ FREE pen lancet
✅ FREE 25 lancet
✅ FREE 25 strip
✅ FREE 25 alcohol pad
.
HARGA
=============
Harga normal mesin ni RM110 ke RM130.
.
Stok ada 50 unit lagi kami nak OFFER RM90 siap poslaju. Belian 2 unit RM170 shj.

CARA ORDER
=============
.
Klik link wasap dibawah:
.
https://wa.me/60135882733?text=checkgula
https://wa.me/60135882733?text=checkgula

 

Atau boleh terus beli melalui website

 

Testimoni

0

Based On 0 Ratings

  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star

Have You Used This Product?

Rate And Review Product
Recently Viewed