RM150.00 RM250.00
-40%
15 Sold
Pos PERCUMA Jika Beli RM150.00 Ke Atas
Specifications:
  • Tempoh jaminan : 3 Tahun
  • Fungsi : Mesin Tekanan Darah
**Enjoy FREE Shipping - Today Only**
COD - SAMPAI BARANG BARU BAYAR COD. Pilih COD Semasa Checkout.
- +

Specification

Tempoh jaminan : 3 Tahun
Fungsi : Mesin Tekanan Darah

TENTANG PRODUK

Blood Pressure Monitor - Bacaan Tepat dan Cepat.

Uji tekanan darah sendiri di rumah hanya dengan sekali tekan.
Pilih jenama blood pressure monitor & checkers terbaik di Malaysia.
 
Biasa tak bila check tekanan di klinik bacaannya tinggi?
Tengok nurse saja dah gemuruh, Mula lah tekanan darah melambung.
Kami bukan nak halang anda pergi regular checkup tekanan darah di klinik, tapi kami nak saran untuk cek tekanan darah sendiri di rumah. Appointment di klinik jangan tinggal.

Ada mesin blood pressure monitor sendiri!

Boleh uji bila bila masa yang anda suka. Sambil berehat depan TV selepas makan malam pun boleh cek tekanan darah.
Pagi pagi selepas sarapan pun boleh uji tekanan darah sekali lagi kalau ada mesin blood pressure monitor sendiri di rumah.
Waktu yang paling tinggi tekanan darah seseorang itu adalah di waktu pagi.
 
 
Teringin ada mesin tekanan darah @ blood pressure monitor sendiri di rumah?
Kami cadangkan mesin blood pressure monitor TERLARIS 2019. Lebih 300 unit terjual offline. Kini kami bawakan kepada anda secara online.
 
LCD Display besar dan Senang Di Baca. Lulus ujian Klinikal sebelum di pasarkan.
 
Mungkin sesetengah orang tidak tahu yang mesin tekanan darah juga perlu kelulusan dari KKM di bawah kategori MEDICAL DEVICE. Ini untuk pastikan semua alat perubatan berkualiti & mengikut spec yang ditetapkan oleh KKM.
 
 
Upper Arm Blood Pressure Glucometer
 

Special Specifications/ Fungsi Khas:

Blood pressure level classification indicator
2 x 60 times memory, time and date display
System/diameter pressure and pulse rate display separately
Average reading of last three measurements
No lens design
Automatic power off function
Machine size: (length) 138.0mm, (width) 98mm, (height) 48mm
Arm circumference (cuff) : 22 to 30cm
Accuracy: within ±3mmHg
Weight: 211g
 
Dalam 1 Set Blood Pressure Monitor ada ?
 
Device Includes :
* 1 Blood Pressure Machine / Monitor
* 1 Arm Cuff
* 1 Operation Guide
* 1 Soft Storage Case
* Free Battery
 
Kenapa anda Wajib GRAB mesin blood pressure monitor ni?
 
Best blood pressure monitor 2019
One of the most accurate blood pressure monitor
Kualiti Tinggi
Offer Price
Free Postage
 
WARANTI : 3 TAHUN
 
HARGA :
Harga Biasa RM 250
.
Harga Promosi RM 150 (Hanya 20 Unit Available)
 
BONUS :
 
FREE POSTAGE,
FREE COD COST.
MYSTERY FREE GIFT
 
COD available : BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Extra Comments

Fast & Accurate Reading Blood Pressure Monitor

Testimoni

0

Based On 0 Ratings

  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star

Have You Used This Product?

Rate And Review Product
Recently Viewed